Module training ‘Sport en Begeleiding’

Adrem Zorggroep biedt o.a. in samenwerking met Zens Zorg en Sport de module Sport en Begeleiding aan. De module is opgezet -en wordt gegeven door jongerencoaches. De training is individueel met het kind/de jeugdige, maar wel vanuit een systemische aanpak waarin ouders/ verzorgers voor en na een sessie betrokken worden. Op deze wijze wordt er systemisch en methodisch gewerkt aan doelen.
Aanmelden Hoe werkt het?

Duur behandeling

3-6 maanden

Module training ‘Sport en Begeleiding’

In het kort

Module training ‘Sport en Begeleiding’

Vaardigheden aanleren

Het aanleren van nieuwe vaardigheden in het boksen kan een enorme impact hebben op het zelfvertrouwen van de kinderen/ jeugdigen. Naarmate ze zichzelf verbeteren in de technieken, stoten en verdedigingsbewegingen, ervaren ze een gevoel van prestatie en voldoening. Het zien van hun vooruitgang en het beheersen van de juiste technieken kan bijdragen aan een groeiend gevoel van zelfvertrouwen.

Het proces van het opdoen van nieuwe vaardigheden en ze effectief kunnen toepassen tijdens het boksen gaat vaak gepaard met uitdagingen. Kinderen/ jeugdigen kunnen te maken krijgen met frustratie als ze een bepaalde techniek niet meteen onder de knie hebben. Maar door vastberadenheid en doorzettingsvermogen te tonen, kunnen ze obstakels overwinnen en merken dat ze in staat zijn om zichzelf te verbeteren. Deze successen versterken hun geloof in hun eigen capaciteiten en vergroten zo hun zelfvertrouwen.

Kortom, de weerbaarheidstraining biedt niet alleen de mogelijkheid om technische vaardigheden te leren, maar het creëert ook een gunstige omgeving waarin kinderen/ jeugdigen zelfvertrouwen kunnen opbouwen. Het proces van het aanleren van nieuwe vaardigheden, het omgaan met uitdagingen en het ervaren van succes in het boksen werkt samen om hun gevoel van eigenwaarde te versterken en hun zelfvertrouwen te vergroten.

  • Sport en Begeleiding Kort, 12 sessies, verspreid over 3 maanden
  • Sport en Begeleiding Intensief, 24 sessies, verspreid over 6 maanden

 

Bij meerdere aanmeldingen uit dezelfde regio is het mogelijk te starten met een groep.

Aanmelden

Voor Module training ‘Sport en Begeleiding’ is een verwijzing nodig, vaak van het betrokken Gebiedsteam, Gecertificeerde Instelling of de (huis)arts. Wilt u een kind aanmelden? Maak dan gebruik van ons aanmeld formulier.

Aanmelden

Gebruik ons aanmeldformulier bij aanmelding.
Deze mag ingevuld verstuurd worden naar aanmelden@adremzorggroep.nl